Koulupsykologi

Pieni poika liitutaulun edessä kirjoittamassa taululle

Koulupsykologi auttaa oppimiseen ja koulunkäyntiin liittyvissä asioissa

Koulupsykologi auttaa lapsia ja nuoria  oppimiseen ja koulunkäyntiin liittyvissä haasteissa. Poijun koulupsykologit selvittävät oppimisvaikeuksia ja koululaisten mielenterveysongelmia. He ovat oppimiseen ja koulunkäyntiin liittyvien taitojen asiantuntijoita, jotka toteuttavat oppimisvalmiuksien tutkimuksia ja arvioivat erityisopetuksen ja tukitoimenpiteiden tarpeellisuutta  etsien oppilaille sopivimpia opiskelumuotoja sekä oppimisen ja koulunkäynnin tukimuotoja.

Poijun psykologit toimivat psykologian asiantuntijoina osana oppilashuoltotyöryhmää.

Koulupsykologimme tekevät tiivistä yhteistyötä koulun, kodin ja muiden tarvittavien yhteistyötahojen kuten erikoissairaanhoidon kanssa.  Koulupsykologit tarjoavat myös keskusteluapua oppilaille.

Poiju on erikoistunut kasautuneiden oppimisvalmiustutkimusten purkamiseen nopealla aikataululla. Toimitamme tarvittaessa koululle/paikkakunnalle useamman koulupsykologin, jotka suorittavat testaukset ammattitaitoisesti, nopeasti ja tehokkaasti muutaman päivän tai viikon sisällä. Teemme  myös lukiolaisille tutkimuksia ja lausuntoja ylioppilaskirjoituksia varten luki- ja kirjoitushäiriöistä YTL:n ohjeistuksen mukaisesti. Edellä mainittujen lisäksi oppilasvalintatestaukset kuuluvat palveluihimme.

Kysy rohkeasti koulupsykologipalveluistamme!

Lue lisää blogistamme Koulupsykologi on koko kouluyhteisön asiantuntija ja markkinatutkimustoimisto Success Clinicin Mika Teikarin kirjoituksesta Saavatko koululaiset riittävää mielenterveyden hoitoa?

Haluan lisätietoja