YRITYS

Psykologipalvelu Poijun symbolilogo

Psykologipalvelu Poiju yrityksenä

Psykologipalvelu Poiju on perustettu vuonna 2015. Tällä hetkellä teemme yhteistyötä useiden kuntien, sairaanhoitopiirien, rekrytointiyritysten ja muiden yritysten kanssa eri psykologipalveluiden osalta.

Poijun taustalla on joukko ihmisiä, jotka haluavat parantaa Suomen mielenterveys- ja muiden psykologipalveluiden laatua ja saatavuutta. Teemme töitä sen eteen, että asuinpaikasta riippumatta jokaisella on mahdollisuus saada psykologin palveluita nopeasti ja helposti. Haluamme myös osaltamme kasvattaa psykologityön arvostusta sekä tarjota psykologeille mahdollisuuden joustavampaan ja monipuolisempaan työhön.
Poiju tarjoaa psykologipalveluita riskittömästi ja luotettavasti ostopalveluna.

Psykologipalvelu Poiju on erikoistunut laadukkaiden psykologipalveluiden tuottamiseen kunnille, yksityisille palveluntuottajille sekä rekrytointiyrityksille. Poiju on laillistettujen psykologien ammattiverkosto, jonka palvelualueena on koko Suomi. Verkostomalli sekä lähi- ja videopalvelun kautta tuotettu palvelu takaavat erittäin kustannustehokkaat hinnat sekä korkean palvelutason.

Yhteyshenkilömme
Psykologi Marke Koskelin

Marke Koskelin
Psykologi PsM
Palvelujohtaja, Partner
P. 044 506 7895
marke(at)omapoiju.fi

Toimitusjohtaja Topi Juntunen

Topi Juntunen
Toimitusjohtaja, Partner
Myynti ja markkinointi
P. 040 521 2000
topi.juntunen(at)omapoiju.fi

Rauni Nousiainen

Rauni Nousiainen
Psykologi PsM
Vastaava psykologi, myynti
P. 040 842 4848
rauni.nousiainen(at)omapoiju.fi

Psykologimme -->

Toimimme vastuullisesti ja olemme mukana tukemassa rehtiä kilpailua Suomessa. Tilaajavastuu.fi palvelusta löydät ajan tasalla olevat tilaajavastuulain edellyttämät tietomme kätevästi ja nopeasti.

Asiakkaittemme ja yhteistyökumppaneidemme tietosuoja on meille erityisen tärkeä asia. Luottamukselliset sähköpostit lähetämme täysin suojatusti käyttäen SecMailin suojattua postia. Terveydenhuollon videokeskusteluissa käytämme Netmedin alustaa ja palvelua.

Y-tunnus: 2692470-3
Tietosuoja