Psykologipalvelu Poiju ja Noste Hyvinvointipalvelut yhteistyöhön

Poijun ja Master Suomen logo

Psykologipalvelu Poiju ja Noste Hyvinvointipalvelut yhteistyöhön

Psykologipalveluiden tuottamiseen erikoistunut Psykologipalvelu Poiju ja työhyvinvointipalveluihin keskittyvä Noste Hyvinvointipalvelut käynnistävät yhteistyön työhyvinvointipalveluiden tarjoamisessa. Psykologipalvelu Poiju tulee jatkossa toimimaan Noste Hyvinvointipalveluiden kumppanina psyykkiseen työhyvinvointiin liittyvissä asioissa.

Lue Lisää

”Työn henkinen- sekä fyysinen kuormittavuus työpaikoilla tuntuu edelleen kasvavan. Onneksi monissa yrityksissä työntekijöiden hyvinvointiin kiinnitetään entistä enemmän huomioita ja ymmärretään hyvinvoivien työntekijöiden arvo. Olemme innoissamme, kun jatkossa pystymme tarjoamaan yrityksille työnhyvinvointipalveluita sekä fyysiseen-, että psyykkiseen hyvinvointiin”, kertoo Iiro Hulkkonen Noste Hyvinvointipalveluista.

”Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus, eli ihmismieli ja keho toimivat yhdessä. Näin ollen hyvinvoinnin kannalta on tärkeää, että molemmista osapuolista pidetään hyvää huolta. Terve ja tasapainoinen keho auttaa pitämään mielen virkeänä ja myös päinvastoin. Mielestäni on erittäin tärkeää, että hyvinvoinnissa keskitytään aina sekä psyykkiseen, että fyysiseen puoleen. On hienoa, että Noste Hyvinvointipalvelut tarjoaa näitä molempia asiakkailleen”, toteaa Topi Juntunen Psykologipalvelu Poijusta.

Psykologipalvelu Poiju on osaava ja asiantunteva psykologian saralla toimiva yritys, joka palvelee kaikkialla Suomessa. Olemme ihmismielen ja käyttäytymisen asiantuntijoita. Poiju tuottaa psykologeja niin terveydenhuollon kuin työelämän tarpeisiin. Soveltuvuusarvioinnit, työhyvinvointi, organisaatioiden 360° tutkimukset sekä työyhteisöjen tukeminen ja neuvonta ovat Poijun erikoisosaamista.

Noste Hyvinvointipalvelut on työhyvinvointiin ja sen kehittämiseen erikoistunut yritys, joka tarjoaa yrityksille liikuntaan, ravitsemukseen, uneen ja palautumiseen palveluita. Haluamme auttaa yrityksiä ja niiden henkilöstöä voimaan paremmin ja näin saavuttamaan tavoitteensa ja täyden potentiaalinsa hyvinvoivan ja energisen henkilöstön avulla. Palveluitamme ovat mm. testaus- ja mittauspalvelut, liikunta-, ravitsemus- ja unipalvelut sekä monipuoliset hyvinvointiluennot ja työpajat.

Lisätietoja:
Topi Juntunen, Toimitusjohtaja, Psykologipalvelu Poiju, 040 521 2000
Iiro Hulkkonen, Perustaja/omistaja, Noste Hyvinvointipalvelut, 045 110 1761
Ilkka Häggman, Perustaja/omistaja, Noste Hyvinvointipalvelut, 050 529 8315