PSYKOLOGIKSI POIJUUN

Psykologiksi Poijuun

Haluaisitko psykologiksi Poijuun?

Psykologipalvelu Poiju on laillistettujen psykologien ammatinharjoittajaverkosto. Palvelualueenamme on koko Suomi. Välitämme laadukkaita psykologipalveluita kunnille, yksityisille palveluntuottajille ja yrityksille.

Mitä Poiju tarjoaa sinulle?

-  Poijun kautta sinä voit keskittyä vain ja ainoastaan psykologin työhösi

-  Poiju hoitaa osaamisesi myynnin ja markkinoinnin puolestasi.

-  Laajan testipatteriston käyttöösi sekä muuta työhön liittyvää materiaalia

-  Poijun vastaavat psykologit auttavat ja ohjaavat tarvittaessa sinua. Erityistä osaamista on aikuis- ja työpsykologisissa sekä lapsiperheiden  kanssa tehtävään työhön liittyvissä asioissa.

-  Tarjoamme neuvoja ja apua toiminimen perustamiseen ja ammatinharjoittajuuteen liittyen.

-  Teemme juridisesti pitäviä sopimuksia puolestasi asiakkaiden kanssa.

-  Etätyöhön tietoturvalliset työvälineet

-  Saat kivat kollegat ja pääset osaksi iloista yhteisöä.

-  Voit itse päättää miten ja milloin haluat työskennellä.

-  Poijussa voit toimia psykologina myös normaalin päivätyösi ohessa.

-  Seuraamme ja arvioimme tehtyä työtämme asiakkailtamme saadun tiedon perusteella. Näin me ja sinä kehityt työssäsi jatkuvasti

Kuulostaako hyvältä? Lue vielä Poijussa mukana olevien psykologien Minnan ja Saaran ajatukset Poijussa toimimisesta.

Psykologi Minna Myllymäki
Psykologi Saara Kaikkonen

Minna:
"Olen toiminut Poijun psykologina nyt tämän vuoden. Työtehtäväni ovat olleet mielenkiintoisia ja monipuolisia. Ne ovat vieneet minut Suomessa paikkoihin, joissa en muuten välttämättä olisi tullut käyneeksi. Poijun toimintatapa on sopinut minulle erinomaisesti. Saan tehdä niin paljon tai niin vähän töitä kuin haluan. Parasta on mielestäni ollut työtehtävien monipuolisuus. Jos haluat tehdä psykologin tehtäviä oman päivätyösi ohessa tai jos haluat vaikka pitkittää äitiyslomalta paluutasi päivätyöhön, Poiju voisi olla sinun juttusi."

Saara:
"Poijuilu on sopinut erinomaisesti tämän hetkiseen elämäntilanteeseeni ja mahdollistanut sekä joustavan, että turvallisen tavan yhdistää työtä ja perhe-elämää. Arvostan suuresti myös sekä mahdollisuutta keskittyä työn sisältöön markkinoinnin ja sopimusten teon sijaan, että ammatillista yhteisöä ja myös saamaani työnohjausta. Olen saanut tehdä ja kartuttaa osaamistani myös monipuolisesti neuvolassa, peruskoulussa, ammattioppilaitoksissa ja vakuutusyhtiön oppimisresurssikartoituksissa, vau!"

Tutustu muihin kollegoihini.

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Haluan kuulla enemmän Poijussa psykologina toimimisesta